Ett urval av olika hus vi levererat.

När ni studerat förslagen, kanske det är någon typ av hus som skulle passa Ert boende. Ni skall endast se våra ritningar och förslag som en idé. Vi hjälper er att ta fram ritningar enligt era egna önskemål och lämna er en offert på just det hus ni har önskemål om att bygga.

Vi samordnar även alla former av entreprenadåtagande till fasta priser.

Klicka på ett hus för en förstorad version. Tryck på nästa, uppe i högra hörnet av bilden, för att se fler bilder av huset.

1 1/5-plansvilla Tvåplansvilla klädd i svart plåt Modernistisk villa Egenritad modern tvåplansvilla Klassisk lantidyll. Souterengvilla med fin arkitektur. Stor enplansvilla i etage. Stor Souterengvilla. Stort 1/2planshus. Etagehus i nyfunkis. Charmig och lyxig känsla i denna villa. Kompakt Funkisvilla 1/2 planshus med kupa. Modernt etagehus med stora fönsterpartier. En och en halvplans hus med förhöjt väggliv. Modern enplansvilla med stora utrymmen. Ett modernt hus med utsida av äldre karaktär. Stort 1/2planshus med förhöjt väggliv. Enplanshus med modern fönstersättning. 1/2planshus. Rymlig och välplanerad villa. Smidigt planerad enplansvilla med garaget ihopbyggt. 60 kvm nyfunkis. En och halvplanshus 2-plans hus med mansardtak. 1/2planshus med förhöjt väggliv