Ombyggnation

Behöver ni utöka ert befintliga boende, eller har ni kanske hittat huset med drömläget men är för litet för att passa er familjesituation? På denna sidan kan se bl.a bilder på familjen Gustavsson´s hus före och efter ombyggnationen vi utförde Våren 2007. Resultatet blev ett boende som de fick anpassat helt efter deras familjesituation, önskemål och visioner.

Vi på Rejnäsvillan ser på Om- eller tillbyggnationer med samma entusiasm som vi gör på våra nyproduktioner. Vi gör alltså ingen skillnad på tillbyggation eller nyproduktion.

Vi redovisar offerter baserade på era skisser allternativt ritningsunderlag med priser på båda material och de arbeten som kommer att utföras i samband med er om- eller tillbyggnad. Behöver ni hjälp att ta fram ritningar eller kanske förslag på hur ert boende skall utformats kan någon av våra anlitade arkitekter hjälpa till med detta.Vi är behjälpliga med bygglovshandlingar mm. Vi har byggmöten där ni träffar alla entrepenörer som är delaktiga i er byggnation. På detta möte sätts den tidplan som gäller för just ert bygge. Allt detta är på samma sätt som det görs för kunder på våra villor för nyproduktion.

Ingen kund är viktigare än den andra och vårt mål är att ni som kund hos oss skall känna er trygga genom hela resan till det färdiga resultatet. Tveka inte att höra av er för vidare diskution om era planer och drömmar, så skall vi göra allt vi kan för att hjälpa er förverkliga dem.

Vi gjorde en total-makeover. Rejnäs Villan var väldigt bra att ha att göra med och ingenting var omöjligt!

familjen gustavsson

Före och Efter

Villa Sandvik

Här ser ni bilder på före och efter ombyggnationen på Familjen Gustavsson´s hus som från början var på 99 kvm i två plan med entré, vardagsrum och Wc på plan 1, kök och två sovrum på plan två. Ett hus som behövde en ”total makeover” för att passa en familj med två barn.

Resultatet blev ett hus på nästan 200 kvm anpassat på alla sätt efter familjens önskemål.

Köket flyttades ner på plan 1 ihop med en matplats i den tillbyggda glasverandan. Befintligt vardagsrum förlängde och blev dubbelt så stort. En ny entré byggdes i ettage. På plan två byggdes till ett allrum med takkupa, ett sovrum och ett nytt badrum. Utvändigt har den befintliga altanen byggts till och förlängts. Förvandlingen tog fem månader och blev ännu ett lyckat resultat fån Rejnäsvillan.

Villa Sandvik - före ombyggnation Villa Sandvik - efter ombyggnation