Västsvenska husdrömmar sedan 1955

Rejnäsvillan är ett fjärde generationens familjeföretag där både byggtradition och snickarglädje fått leva vidare. Vi brinner för att skapa unika och gedigna bostäder – helt enligt våra kunders önskemål. Unika hus som står ut. Klassiska hus som passar in. Hem där människor vill bo och leva – länge. Vårt huvudkontor ligger i Mölnlycke men vi tar uppdrag runt om hela Västra Götalandsregionen. Välkommen med ditt projekt!

Vår styrka är
flexibiliteten

Vi må vara ett litet familjeföretag, men med hjälp av vår långa erfarenhet av  husbyggnation och breda kontaktnät av entreprenörer får du det bästa av båda världar. Den nära och familjära samarbetspartnern man vill ha – uppbackat av stordriftens effektivitet och valfrihet.  Att vi dessutom vågar sätta vårt namn på allt vi gör är ytterligare ett bevis på hur mycket vi bryr oss om varje projekt vi tar oss an.

Att bygga ett nytt hus, helt från lösvirke, är ett stort åtagande och ställer höga krav på byggaren. Genom samarbeten med noggrant utvalda och ledande fabrikanter och leverantörer av byggmaterial kan vi uppnå den höga standard och krav som vi valt att ställa på våra hus. Detta betyder att du som kund ges en större valmöjlighet bland många exklusiva leverantörer på marknaden.

Men lika viktigt som att ett hus är gediget konstruerat ska det vara estetiskt tilltalande och representera din personliga stil. Därför har vi en bredd av etablerade och erkända arkitekter i branschen som leder dig rätt när det gäller utformning av husets exteriör samt husets planritning. Du berättar hur du vill ha det, och de hjälper dig att fånga och forma din dröm i en perfekt skalenlig ritning. Välkommen till ett lite enklare sätt att bygga hus.

Radal
Amiri

Vårt kontor

Företagsvägen 2
43533 Mölnlycke

Hitta hit

Följ oss
Instagram

COPYRIGHT 2024 ©